Profili i Dealer

OBM Recycling Machinery BV

OBM Recycling Machinery BV


Herr Jörg Andresen

P.O.B. 23
9679 ZG Scheemda

Holandë


numrin e telefonit Trego
Trego numrin e telefonit celular
Trego numrin e faksit


Über uns

OBM Recycling Machinery B.V. ist ein internationales Handels- und Dienstleistungsunternehmen für gebrauchte Recyclingmaschinen und -anlagen. Auf 2.500 m² Hallenfläche präsentieren wir unseren Kunden ein breites Spektrum an Herstellern und Typen, wie z.B. Ballenpressen, Förderbänder, Shredder, Mühlen, etc.

Unser kompetentes Werkstatt- und Serviceteam bietet Ihnen alle Leistungen aus einer Hand, von der einfachen Wartung, über Reparaturen, bis hin zur Generalüberholung von Maschinen mit Garantie, inklusive Montage und Inbetriebnahme.

Sie suchen einen starken Partner für den Verkauf Ihrer Altgeräte oder Einzelmaschinen?

Dann ist OBM Recycling Machinery B.V. Ihr kompetenter Partner für Ihr Projekt.

Wir freuen uns auf Ihre Anfrage.


About us

OBM Recycling Machinery BV is an international trading and service company for used recycling machines and equipment. On 2,500 m² of hall space, we present our customers a wide range of manufacturers and types, for example bale presses, conveyor belts, shredders, mills, etc.

Our competent warehouse and service team offers you all services from a single source, from simple maintenance, through repairs, to general overhaul of machines with warranty, including installation and commissioning.

Are you looking for a strong partner for selling your old equipment or individual machines?

Then OBM Recycling Machinery B.V. is your competent partner for your project.

We are looking forward to your inquiry.

Shko tek ofertat më të lartë › 

OBM Recycling Machinery BV është një tregtar i besuar
Ky tregtari është verifikuar me sukses dhe ai u dha vulën besimit Machineseeker


Çfarë është vula?

Vula Besimi Machineseeker jep blerësit aftësinë për të zbuluar nëse ata kanë për të bërë atë me një shitës besuar në një shikim.

Çfarë do të thotë kjo për blerësit?

Blerësit mund të kufizojnë rrethin e partnerëve të mundshëm të biznesit, pa kontrolle të gjera dhe kompanitë që e bëjnë favor dyqane të ndershme dhe të mira me probabilitet të lartë.
Sigurisht që të ndodhë gjithsesi gjatë dallimet e procesit të blerjes të opinionit. Machineseeker dhe Thorsten Muschler GmbH nuk është përgjegjës për shkeljet e aktiv Maschinensucher ose Machineseeker blerës apo shitës.

Më shumë informacion në lidhje me vulë

Ofertat tona të lartë
3813652.jpg
Baler 60 ton, ndërtimi i shkurtër, gyp i madh ushqimor Strautmann Bale Tainer
Manufacturer Strautmann Typ Bale Tainer Year of construction 2010 Hours of operation 4.100 hours Press power main press 60 tons Feed channel 2,815 x 1,085 mm (l x w) Bale size 1,100 x 1,100 x 700 mm (... më shumë »
3813640.jpg
Fuqia e shtypit baler 60 ton, fuqi drive 9,2 kW Strautmann Bale Tainer
Manufacturer Strautmann Typ Bale Tainer Year of construction 2011 Hours of operation 3.057 hours Quantity of pressed bales 138 pieces Press power main press 60 tons Feed channel 2,815 x 1,085 mm (l x ... më shumë »
3813646.jpg
Vidhos kompaktor, diametri i fllanxhës së vidave 620 mm Bollegraaf RotoPack 600
Technical data screw compactor Manufacturer Bollegraaf Typ RotoPack 600 Hmzvqsdao Year of construction 1997 (one machine) / 1998 (one machine) Drive power 7,5 kW Height of drive axle over floor 600 m... më shumë »
Dërgoni kërkesën për OBM Recycling Machinery BV

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*ofron Machine
3813652.jpg
Baler 60 ton, ndërtimi i shkurtër, gyp i madh ushqimor Strautmann Bale Tainer
Manufacturer Strautmann Typ Bale Tainer Year of construction 2010 Hours of operation 4.100 hours Press power main press 60 tons Feed channel 2,815 x 1,085 mm (l x w) Bale size 1,100 x 1,100 x 700 mm (w x d x h) Driving motor 9,2 k ...
3813640.jpg
Fuqia e shtypit baler 60 ton, fuqi drive 9,2 kW Strautmann Bale Tainer
Manufacturer Strautmann Typ Bale Tainer Year of construction 2011 Hours of operation 3.057 hours Quantity of pressed bales 138 pieces Press power main press 60 tons Feed channel 2,815 x 1,085 mm (l x w) Bale size 1,100 x 800 mm (w ...
3813646.jpg
Vidhos kompaktor, diametri i fllanxhës së vidave 620 mm Bollegraaf RotoPack 600
Technical data screw compactor Manufacturer Bollegraaf Typ RotoPack 600 Year of construction 1997 (one machine) / 1998 (one machine) Drive power 7,5 kW Height of drive axle over floor 600 mm Diameter of screw flange 620 mm Hmzvqs ...
3813635.jpg
Rrip transportieri i rripit me qafe me patë, plesht ushqimi BOA 1700 HSB KTH
Manufacturer BOA Typ 1700 HSB KTH Year of construction 2002, overhauled in 2017 Driving motor 5,5 kW Length feeding conveyor 4,000 mm overall Length elevating conveyor 14,000 mm Length goose neck 1,530 mm Grade 30 ° Effecting wid ...
3813644.jpg
Rrip transportieri rrip, nën dysheme, eff. gjeresi 1,550 Bollegraaf HBT 1200/1600
Technical data feeding conveyor, underfloor, position 12 Manufacturer Bollegraaf Bb8dq7ym Typ HBT 1200/1600 Year of construction 1998 Driving motor 5,5 kW Length feeding conveyor 9,440 mm Effecting width 1,550 mm Height of side ...
3813634.jpg
Rrip transportieri rrip, gjerësi efektive 2.000 mm Bollegraaf HBT 600/2000 x 21986
Manufacturer Bollegraaf Typ HBT 600/2000 x 21,986 Year of contruction 2000 (overhauled 2017) Drive power 7,5 kW Length infeed conveyor over all 6,723 mm Length module infeed conveyor 5,500 mm Height infeed conveyor over all 1,300 ...
3813619.jpg
Hammer mulli për shreddering dokument Bollegraaf AS-75/850
Manufacturer Bollegraaf Type AS-75/850 Bcv7desddt Year of construction 1996 Driving motor 75 kW Width feed channel 850 mm Screen size 60 x 60 mm Transport dimensions only shredder approx. 2,760 x 2,040 x 2,565 mm (w x d x h) Ma ...
3813637.jpg
Transportues pllakash çeliku, EW 1.800 mm Sacria 6.670 / 12.800 / 1.800 mm
Manufacturer Sacria type Steel plate conveyor Bcv7iqhimf Year of construction 1998 Drive power 5,5 kW Feeding conveyor length 6,670 mm Elevating conveyor lenght 12,800 mm Gradient angle 25° Effective width 1,800 mm Transfer high ...
3813636.jpg
Dy shredder me valë 5,5 kW Shred Pax AZ-7H SNP
Manufacturer Shred Pax Typ AZ-7H SNP Machine-no. 240-8425 Drive power 5,5 kW Feed channel 750 x 750 mm (l x w) Dimensions cutting unit 425 x 320 mm (w x d) Width knives 31 mm (2 x 15,5 mm, twin knives) Width knives neck 35 mm In ...
3813643.jpg
Shredder për dokumente De Breuck AV-45-80
Manufacturer De Breuk Typ AV-45/80 Year of construction 1990 Driving motor 45 kW Screen size 95 x 30 mm In use for Shred of paper, books, complete document files etc. F9xynel Comments: Inspections are possible after agreement. ...
3813656.jpg
Riciklimi për battaries nga plumbi nga makinat Pigment Sanayi [...] Recyclingplant for a hydrometallurgical process
This is a plant for recycling acid lead batteries based of a hydrometallurgical process (plant for other treatment of hazardous waste in accordance with 8.11 b) aa) Column 2 of the 4th BImSchV). The aim of the plant was the produ ...
3813625.jpg
Ndarës letre dhe kartoni përfshirë. rripa transportues BOA PCS 6000
Manufacturer BOA Typ PCS 6000 Year of construction 2003 Hours of operation 10,210 h Dimensions separation bed inside 6,000 x 1,765 mm (L x W) Dimensions separating bed outside without motor 6,750 x 2,435 mm (l x w) Drive power 4 k ...
3813618.jpg
Ndarës balistik me dy shirita transportues Stadler BS 2150-06-04-131
Pos. 30 Ballistic separator Manufacturer Stadler Type BS 2150-06-04-131 Year of manufacture 2007 Use as PPK separator Throughput capacity up to 12 tons/h Equipped with 6 pcs. oscillating paddle 6,200 mm long Drive power 5,5 kW Dim ...
3813628.jpg
Baler 60 ton, 45 kW, vetëm 52 orë pune ANIS Trend [...] ATS110-75D 60 t
Manufacturer ANIS Trend [...] Type ATS110-75D 60 tons Year of construction 2018 Hours of operation 52 hours Press power main press 59 tons Specific press capacity 71 N/cm² Bale density with material cardboard approx.450 kg/m³ B ...
3813654.jpg
Linja e klasifikimit, 4 vende të renditjes, 4 rripa bunkeri Bollegraaf Sortieranlage für Papier
Overview technical data paper sorting line Manufacturer Bollegraaf Year of construction 1999 Throughput rate 3 up to 6 tons/h, depending on material Installation dimensions 10,000 x 19,000 x 8,000 mm (l x w x h) Sorting cabin 6,5 ...
3813620.jpg
Baler 80 ton, ushqyer prapa 1,750 x 1,020 mm Paal Konti 275 GS
Manufacturer Paal Type Konti 275 GS Year of construction 2012 Hours of operation 11,785 h, stand April Press power main press 80 tons Specific press capacity 97 N/m³ Idle volume capacity 590 m³/hour Capacity at 35kg/m³ approx. ...
3813623.jpg
Baler 100 ton, me ram të veçantë Avermann AVOS 1810S-90/100
Manufacturer Avermann Typ AVOS 1810S-90/100 Year of construction 2005 Hours of operation 23,072 h Quantity of pressed bales 16,163 piece Press power main press 100 tons Specific press capacity 121,2 N/cm² Feed channel 1,000 x 1, ...
3813616.jpg
Baler 170 ton, kanal ushqyes 1.800 x 1.020 mm MACPRESSE 111/1
Manufacturer MACPRESSE Typ 111/1 Year of construction 2008 Press power main press 170 tons Specific press capacity 14 kg/cm² Feed channel 1,800 x 1,020 mm Filling volume 2,5 cm³ Theoretic throughput rate 750 m³/h Bale size 1,1 ...
3814051.jpg
Baler 100 tons, incl. precompacting screw Bollegraaf HBC 100 F
Manufacturer Bollegraaf Typ HBC 100 F Year of construction 1993 Hours of operation 50,848 h Press power main press 100 tons Press power of pre-press 50 tons Feed channel 1,600 x 1,100 mm Capacity per cycle time 3,15 m³ Theoretic ...
3813669.jpg
PaperSpike letër / ndarës kartoni Grumbach und Petermann GmbH PaperSpike 2000
PaperSpike paper/cardboard separator Manufacturer Grumbach und Petermann GmbH Bcv7sbm3nf Type 2000 yoc 2006
3813657.jpg
Baler 35 ton, me valvul rrotullues Paal Pacomat 2 S
Manufacturer Paal Type Pacomat 2S Year of construction 2000 Working hours 11,945 h, stand March Press power main press 35 tons Specific press capacity 5 kg/cm² Feed channel 1,000 x 650 mm (l x w) Theoretic throughput rate 85 cbm ...
50 Shfaq Ofertat ›
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .
Dëshironi të ndalni me të vërtetë historinë e bisedës?
po jo
×
Chat Maker Finder
emër E-mail Mesazhi juaj për Tregtarin
START CHAT ME DEALER
  Ju po bisedoni: 
  Personi juaj i kontaktit: 
  
Kontakti yt po shkruan
DËRGONI MESAZH
  Ju po bisedoni: 
  Personi juaj i kontaktit: 
  
Kontakti juaj duket të jetë joaktiv
Mbyllja e dritares së bisedave