Profili i Dealer

GINDUMAC GmbH

GINDUMAC GmbH


Herr Janek Andre

Trippstadter Str. 110
67663 Kaiserslautern

Gjermani


numrin e telefonit Trego

kontakte të tjera

Herr Janek Andre

Gjuhë: Deutsch, Englisch, Spanisch


GINDUMAC - Global Industrial Machinery Cluster - is your global partner for selling and buying used industrial machinery. With an innovative online-platform GINDUMAC provides a new overall solution for the used machinery market. Headquartered in Germany, GINDUMAC is operating globally based on German quality standards.

Shko tek ofertat më të lartë › 

GINDUMAC GmbH është një tregtar i besuar
Ky tregtari është verifikuar me sukses dhe ai u dha vulën besimit Machineseeker


Çfarë është vula?

Vula Besimi Machineseeker jep blerësit aftësinë për të zbuluar nëse ata kanë për të bërë atë me një shitës besuar në një shikim.

Çfarë do të thotë kjo për blerësit?

Blerësit mund të kufizojnë rrethin e partnerëve të mundshëm të biznesit, pa kontrolle të gjera dhe kompanitë që e bëjnë favor dyqane të ndershme dhe të mira me probabilitet të lartë.
Sigurisht që të ndodhë gjithsesi gjatë dallimet e procesit të blerjes të opinionit. Machineseeker dhe Thorsten Muschler GmbH nuk është përgjegjës për shkeljet e aktiv Maschinensucher ose Machineseeker blerës apo shitës.

Më shumë informacion në lidhje me vulë

Ofertat tona të lartë
3778921.jpg
frezë DECKEL FP4NC
OVERVIEW: Nep9j Brand: DECKEL Model: FP4NC Application type: Milling Machine type: Milling Machine Availability: Immediately Construction year: 1991 Production hours: 28000 Location: Netherla... më shumë »
3778914.jpg
Frëngji Punching Machine AMADA EUROPE 255
OVERVIEW: Brand: AMADA Model: EUROPE 255 Application type: Punching Machine type: Turret Punching Machine Availability: Immediately Construction year: 2005 Ctawehtc Production hours: 31646 Lo... më shumë »
3778729.jpg
qendra machining MORI SEIKI MH-633
OVERVIEW: Brand: MORI SEIKI Model: MH-633 Application type: Milling Machine type: Machining Center Availability: Immediately Construction year: 2008 Production hours: 9500 Location: Czech Repu... më shumë »
Dërgoni kërkesën për GINDUMAC GmbH

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*ofron Machine
3778921.jpg
frezë DECKEL FP4NC
OVERVIEW: Brand: DECKEL Nep9j Model: FP4NC Application type: Milling Machine type: Milling Machine Availability: Immediately Construction year: 1991 Production hours: 28000 Location: Netherlands Origin country: Germany ...
3778914.jpg
Frëngji Punching Machine AMADA EUROPE 255
OVERVIEW: Brand: AMADA Model: EUROPE 255 Ctawehtc Application type: Punching Machine type: Turret Punching Machine Availability: Immediately Construction year: 2005 Production hours: 31646 Location: Spain Origin country: ...
3778729.jpg
qendra machining MORI SEIKI MH-633
OVERVIEW: Brand: MORI SEIKI Model: MH-633 Application type: Milling Machine type: Machining Center Availability: Immediately Construction year: 2008 Production hours: 9500 Location: Czech Republic Origin country: Japan ...
3778700.jpg
EDM Makino EDNC65
OVERVIEW: Brand: Makino Model: EDNC65 Application type: EDM Machine type: Erosion Machine Availability: Immediately Construction year: 2004 Production hours: 15330 Location: China Origin country: Singapore CONTROL UNI ...
3778691.jpg
EDM Makino EDNC65
OVERVIEW: Brand: Makino Model: EDNC65 Application type: EDM Machine type: Erosion Machine Availability: Immediately Nepyd Construction year: 1995 Production hours: 25185 Location: China Origin country: Singapore CONT ...
3778286.jpg
torno Colchester TORNADO 200
OVERVIEW: Brand: Colchester Model: TORNADO 200 Application type: Turning Hcqlnjmpo Machine type: Lathe Availability: Immediately Construction year: 1995 Production hours: 5900 Location: Germany Origin country: England ...
3778106.jpg
Bending makine Durma AD-S 30100
OVERVIEW: Brand: Durma Model: AD-S 30100 Application type: Bending Machine type: Bending Machine Availability: Immediately Construction year: 2013 Production hours: 18979 Location: Turkey Origin country: Turkey GENERAL ...
3778101.jpg
Bending makine AMADA SPH-30C
OVERVIEW: Brand: AMADA Model: SPH-30C Application type: Bending Machine type: Bending Machine Availability: Immediately Construction year: 1989 Location: Estonia Origin country: Japan Nepfv GENERAL DATA: Measurements ...
3777982.jpg
qendra machining MORI SEIKI MV-45/40
OVERVIEW: Brand: MORI SEIKI Model: MV-45/40 Application type: Milling Machine type: Machining Center Availability: Immediately Construction year: 1986 Production hours: 28000 Location: Netherlands Origin country: Japan ...
3777960.jpg
torno Pinacho SE-200
OVERVIEW: Brand: Pinacho Model: SE-200 Application type: Turning Machine type: Lathe Availability: Immediately Construction year: 2014 Location: Spain Origin country: Spain GENERAL DATA: Measurements width: 1100 mm Me ...
3777932.jpg
Bending makine Gasparini PBS 135/4000
OVERVIEW: Brand: Gasparini Model: PBS 135/4000 Application type: Bending Machine type: Bending Machine Availability: Immediately Construction year: 2003 Location: Spain Origin country: Italy GENERAL DATA: Measurements ...
3777597.jpg
EDM Makino EDNC43
OVERVIEW: Brand: Makino Model: EDNC43 Application type: EDM Machine type: Erosion Machine Availability: Immediately Construction year: 1994 Production hours: 26280 Location: China Origin country: Singapore Bclntx9af7 ...
3777512.jpg
EDM Makino EDNC106
OVERVIEW: Brand: Makino Model: EDNC106 Application type: EDM Machine type: Erosion Machine Availability: Immediately Construction year: 1992 Production hours: 37960 Location: China Origin country: Japan CONTROL UNIT: ...
3777506.jpg
EDM Makino EDNC85
OVERVIEW: Brand: Makino Model: EDNC85 Application type: EDM Hcjc8uihc Machine type: Erosion Machine Availability: Immediately Construction year: 1990 Production hours: 40880 Location: China Origin country: Japan CONT ...
3762708.jpg
erozioni Machine Makino EDNC65
OVERVIEW: Brand: Makino Model: EDNC65 Application type: EDM Machine type: Erosion Machine Availability: Immediately Construction year: 1995 Production hours: 28185 Location: China Origin country: Japan GENERAL DATA: ...
3758620.jpg
Bending makine BLM SMART
OVERVIEW: Brand: BLM Model: SMART Application type: Bending Machine type: Bending Machine Availability: Immediately Construction year: 2015 Production hours: 948 Location: Estonia Origin country: Japan GENERAL DATA: M ...
3758617.jpg
frezë DECKEL FP4A
OVERVIEW: Brand: DECKEL Model: FP4A Application type: Milling Machine type: Milling Machine Availability: Immediately Construction year: 1991 Production hours: 32000 Location: Netherlands Origin country: Germany GENERA ...
3751228.jpg
torno Colchester TORNADO T8MS
OVERVIEW: Brand: Colchester Model: TORNADO T8MS Application type: Turning Machine type: Lathe Availability: Immediately Construction year: 2007 Production hours: 1112 Location: Latvia Origin country: United Kingdom GEN ...
3749873.jpg
Bending makine AMADA RG-100S
OVERVIEW: Ieje3tr Brand: AMADA Model: RG-100S Application type: Bending Machine type: Bending Machine Availability: Immediately Construction year: 2002 Production hours: 29200 Location: China Country of origin: Japan ...
3749109.jpg
torno NAKAMURA-TOME TW-20 MMY
OVERVIEW: Bcdejvgplv Brand: NAKAMURA-TOME Model: TW-20 MMY Application type: Turning Machine type: Lathe Availability: 01/08/2018 Construction year: 1997 Production hours: 35200 Location: Turkey Origin country: Japan ...
3749103.jpg
torno NAKAMURA-TOME TW-20 MMY
OVERVIEW: Brand: NAKAMURA-TOME Model: TW-20 MMY Application type: Turning Machine type: Lathe Availability: 01/08/2018 Construction year: 1995 Production hours: 1637 Location: Turkey Origin country: Japan GENERAL DATA: ...
287 Shfaq Ofertat ›
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .
Dëshironi të ndalni me të vërtetë historinë e bisedës?
po jo
×
Chat Maker Finder
emër E-mail Mesazhi juaj për Tregtarin
START CHAT ME DEALER
  Ju po bisedoni: 
  Personi juaj i kontaktit: 
  
Kontakti yt po shkruan
DËRGONI MESAZH
  Ju po bisedoni: 
  Personi juaj i kontaktit: 
  
Kontakti juaj duket të jetë joaktiv
Mbyllja e dritares së bisedave