Profili i Dealer

Michael Joa Verwertungs GmbH & Co. KG nga Merzig

Michael Joa Verwertungs GmbH & Co. KG


Herr Michael Joa

Trierer Straße 38
66663 Merzig

Gjermani


numrin e telefonit Trego
Trego numrin e telefonit celular
Trego numrin e faksit

kontakte të tjera

Herr Michael Joa
Geschäftsführer

Gjuhë: gjermanisht

Frau Carina Neubauer
Büro

Gjuhë: gjermanisht, anglisht


Michael Joa Verwertungs GmbH & Co. KG
Trierer Straße 38
66663 Merzig DEUTSCHLAND

Vertreten durch:
Die Michael Joa Verwertungs GmbH & Co. KG wird vertreten durch die persönlich haftende Gesellschafterin Michael Joa Geschäftsführungs GmbH (Registergericht Amtsgericht Saarbrücken, HRB 101717, Geschäftsführer Michael Joa).

Geschäftsführer:
Michael Joa

Registereintrag: Eintragung im Handelsregister
Registergericht: Amtsgericht Saarbrücken
Registernummer: HRA 11655

Umsatzsteuer-Identifikationsnummer gemäß §27 a Umsatzsteuergesetz:
DE 29 37 89 170

Firma Michael Joa Verwertungs GmbH & Co. KG handelt seit über 10 Jahren mit Industriewaren aller Art.

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
3984778.jpg
Diesel Generator Hitzinger SGB 60774
Diesel generator Hitzinger SGB 60774 450 kVA S.Nr.: 63470 500 V 520 A, Behxeqe2uk Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
3983022.jpg
Kazanët / tanket e ujit Loos
(1) 1 boiler, no. 1 type standard boiler, BJ. 1992, 16 bar, 3000 ° C, 14 t / h (machine number 19665) (2) 1 boiler, no. 2 type Loos, BJ. 1979, burner new in 2009 / Riello (machine number 43503) (3)... më shumë »
4074835.jpg
DENEX CopySensor GRIPPER LED DENEX GRIPPER LED
Vy8wb8gt Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
Dërgoni kërkesën për Michael Joa Verwertungs GmbH & Co. KG

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
3984778.jpg
Diesel Generator Hitzinger SGB 60774
Diesel generator Hitzinger SGB 60774 450 kVA S.Nr.: 63470 500 V Behxeqe2uk 520 A, Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
3983022.jpg
Kazanët / tanket e ujit Loos
(1) 1 boiler, no. 1 type standard boiler, BJ. 1992, 16 bar, 3000 ° C, 14 t / h (machine number 19665) (2) 1 boiler, no. 2 type Loos, BJ. 1979, burner new in 2009 / Riello (machine number 43503) (3) 1 boiler feedwater tank, 199 ...
4074835.jpg
DENEX CopySensor GRIPPER LED DENEX GRIPPER LED
Vy8wb8gt Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4074833.jpg
DENEX CopySensor GRIPPER LED DENEX GRIPPER LED
Hyl9y8r Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4074816.jpg
Pompë e madhe e enëve Lincoln 84413
Vyza2tka Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4074805.jpg
Pompë e madhe e enëve Lincoln 84413
Vyvx8vnv Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4074784.jpg
Pompë e madhe e enëve Lincoln 83612
Bmr2vjja Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4074744.jpg
Pompë e madhe e enëve Lincoln 84808
Bmf8gihy Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4074736.jpg
Pompë e madhe e enëve Lincoln 84808
Vybf7rhq Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4074702.jpg
Pompë e madhe e enëve Lincoln
W8woo Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4074694.jpg
Pompë diafragmë në dolly ARO PD20A-BAP-FTT-B
Blxblo8g Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4074655.jpg
Shtypja e pompës së furnizimit me bojë në dolly MAAG NP56/56
Vxjbojq9 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .