Profili i Dealer

Rockmann Auktionen & Industrieverwertungen

Rockmann Auktionen & Industrieverwertungen


Herr Markus Rockmann

Bortenmachergasse 2
91781 Weißenburg

Gjermani


numrin e telefonit Trego
Trego numrin e telefonit celular
Trego numrin e faksit

kontakte të tjera

Herr Markus Rockmann
Weißenburg
Versteigerungen
Auftragsannahme

Gjuhë: Deutsch, Englisch


Das Industrie Versteigerungs- und Verwertungsunternehmen wurde im Jahre 2003 gegründet und kann nun schon mehrere Jahre Erfahrung und Know-How im Bereich der Bewertung, Verwertung und Versteigerungen von Anlage- und Umlaufvermögen sowie auch ganze Unternehmen aufweisen.
Zu unseren Auftraggebern gehören: Rechtsanwälte, Insolvenzverwalter, Nachlassverwalter, Banken, Leasinggesellschaften, Pfandhäuser, Speditionen, Gerichte, und Gerichtsvollzieher.
Haben Sie fragen? 09141 8771146

Shko tek ofertat më të lartë › 

Rockmann Auktionen & Industrieverwertungen është një tregtar i besuar
Ky tregtari është verifikuar me sukses dhe ai u dha vulën besimit Machineseeker


Çfarë është vula?

Vula Besimi Machineseeker jep blerësit aftësinë për të zbuluar nëse ata kanë për të bërë atë me një shitës besuar në një shikim.

Çfarë do të thotë kjo për blerësit?

Blerësit mund të kufizojnë rrethin e partnerëve të mundshëm të biznesit, pa kontrolle të gjera dhe kompanitë që e bëjnë favor dyqane të ndershme dhe të mira me probabilitet të lartë.
Sigurisht që të ndodhë gjithsesi gjatë dallimet e procesit të blerjes të opinionit. Machineseeker dhe Thorsten Muschler GmbH nuk është përgjegjës për shkeljet e aktiv Maschinensucher ose Machineseeker blerës apo shitës.

Më shumë informacion në lidhje me vulë

Ofertat tona të lartë
3797877.jpg
Sharrat disk FELDER K975/06
Be hem length: 2600 mm Cutting height: 125 mm Cutting width: 1300 mm Electr. Height adjustment Bcrkpveo9v Engine: 7,35 KW Year of construction: 2003 Shpallja është përkthyer automatikisht dh... më shumë »
3794013.jpg
Pajisje konteinerësh / konteinerësh 1 Doppel Seecontainer 20FTO - ECMU1140956 + ECMU1281044
Color: Blue + Blue Nr: ECMU 114095 6 22 G1 Nr: ECMU 128104 4 22 G1 special feature: curtain wall carried out mass: 20 FT container x 2 external l: 6.06 m / B: 2.43 m / H: 2.59 m D9tcg7 Indoor L... më shumë »
3794014.jpg
Pajisje konteinerësh / konteinerësh 1 Seecontainer * 40FTHC - TDRU5495389 - JS-D45NY-C
with 2 LED light, motion sensor + power Distributor, 1 x CEE 16A, 2 x SCHUKO 16A + meter color: Blue Nr: TDRU 549538 9 45 G 1 Dimensions: 40 FT HC container Bfmmdl08 Outdoor L: 12.2m / B: 2.43m... më shumë »
Dërgoni kërkesën për Rockmann Auktionen & Industrieverwertungen

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*ofron Machine
3797877.jpg
Sharrat disk FELDER K975/06
Be hem length: 2600 mm Cutting height: 125 mm Cutting width: 1300 mm Electr. Height adjustment Bcrkpveo9v Engine: 7,35 KW Year of construction: 2003 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mu ...
3794027.jpg
Pajisje konteinerësh / konteinerësh 1 Seecontainer * 40FTHC - TDRU5741327
with 2 LED light, motion sensor + power Distributor, 1 x CEE 16A, 2 x SCHUKO 16A + meter color: Blue Nr: TDRU 574132 7 45 G 1 Bcqguivs9l Dimensions: 40 FT HC container Outdoor L: 12.2m / B: 2.43m / H: 2.89m Indoor L: ...
3794017.jpg
Pajisje konteinerësh / konteinerësh 1 Seecontainer 40FTHC - GESU4874225 - 1AAA-HC40/41
Color: Blue Bcqgrjj0xb Nr: GESÙ 487422 5 45 G 1 Dimensions: 40 FT HC container Outdoor L: 12.2m / B: 2.43m / H: 2.89m Indoor L: 12.04m / B: 2.35m / H: 2.69m Condition: Used Item number: 010286 Shpallja është ...
3794018.jpg
Pajisje konteinerësh / konteinerësh 1 Seecontainer * 40FTHC - TDRU5466441
with 2 LED light, motion sensor + power Distributor, 1 x CEE 16A, 2 x SCHUKO 16A + meter color: Blue Bcqgrs2alc Nr: TDRU 546644 1 45 G 1 Dimensions: 40 FT HC container Outdoor L: 12.2m / B: 2.43m / H: 2.89m Indoor L: ...
3794013.jpg
Pajisje konteinerësh / konteinerësh 1 Doppel Seecontainer 20FTO - ECMU1140956 + ECMU1281044
Color: Blue + Blue Nr: ECMU 114095 6 22 G1 Nr: ECMU 128104 4 22 G1 special feature: curtain wall carried out mass: 20 FT container x 2 external l: 6.06 m / B: 2.43 m / H: 2.59 m D9tcg7 Indoor L: 5.9m / B: 2.35m / H: 2.39m ...
3794020.jpg
Pajisje konteinerësh / konteinerësh 1 Seecontainer * 40FTHC - ECMU9226341
with 2 LED light, motion sensor + power Distributor, 1 x CEE 16A, 2 x SCHUKO 16A + meter color: Blue Nr: ECMU 922634 1 45 G 1 Dimensions: 40 FT HC container Bcqgsf7lte Outdoor L: 12.2m / B: 2.43m / H: 2.89m Indoor L: ...
3794021.jpg
Pajisje konteinerësh / konteinerësh 1 Seecontainer * 40FTHC - ECMU9126580
with 2 LED light, motion sensor + power Distributor, 1 x CEE 16A, 2 x SCHUKO 16A + meter color: Blue Nr: ECMU 912658 0 45 G 1 Dimensions: 40 FT HC container Outdoor L: 12.2m / B: 2.43m / H: 2.89m Ne8xf Indoor L: 12.04 ...
3794024.jpg
Pajisje konteinerësh / konteinerësh 1 Seecontainer * 40FTHC - ECMU9101792
with 2 LED light, motion sensor + power Distributor, 1 x CEE 16A, 2 x SCHUKO 16A + meter color: Blue Bfplpedi Nr: ECMU 910179 2 45 G 1 Dimensions: 40 FT HC container Outdoor L: 12.2m / B: 2.43m / H: 2.89m Indoor L: 12 ...
3794025.jpg
Pajisje konteinerësh / konteinerësh 1 Seecontainer * 40FTHC - TDRU5507427
with 2 LED light, motion sensor + power Distributor, 1 x CEE 16A, 2 x SCHUKO 16A + meter color: Blue Nr: TDRU 550742 7 45 G 1 Dimensions: 40 FT HC container Outdoor L: 12.2m / B: 2.43m / H: 2.89m 2lvx3txj Indoor L: 12 ...
3794026.jpg
Pajisje konteinerësh / konteinerësh 1 Seecontainer * 40FTHC - TDRU5820880 - CX04-11NYK
with 2 LED light, motion sensor + power Distributor, 1 x CEE 16A, 2 x SCHUKO 16A + meter color: Blue Nr: TDRU 582088 0 45 G 1 Dimensions: 40 FT HC container Outdoor L: 12.2m / B: 2.43m / H: 2.89m Hhc8juvlk Indoor L: 1 ...
3794023.jpg
Pajisje konteinerësh / konteinerësh 1 Seecontainer * 40FTHC - TDRU5982089 - JS-D45NY-C
with 2 LED light, motion sensor + power Distributor, 1 x CEE 16A, 2 x SCHUKO 16A + meter color: Blue G880ph Nr: TDRU 5982 08 9 45 G 1 Dimensions: 40 FT HC container Outdoor L: 12.2m / B: 2.43m / H: 2.89m Indoor L: 12. ...
3794019.jpg
Pajisje konteinerësh / konteinerësh 1 Seecontainer 40FTHC - GESU4800222
Color: Blue Nr: GESÙ 480022 2 45 G 1 Dimensions: 40 FT HC container Bcqgr3mf9d Outdoor L: 12.2m / B: 2.43m / H: 2.89m Indoor L: 12.04m / B: 2.35m / H: 2.69m Condition: used item number: 010288 Shpallja është p ...
3794014.jpg
Pajisje konteinerësh / konteinerësh 1 Seecontainer * 40FTHC - TDRU5495389 - JS-D45NY-C
with 2 LED light, motion sensor + power Distributor, 1 x CEE 16A, 2 x SCHUKO 16A + meter color: Blue Nr: TDRU 549538 9 45 G 1 Dimensions: 40 FT HC container Bfmmdl08 Outdoor L: 12.2m / B: 2.43m / H: 2.89m Indoor L: 12.04 ...
3794028.jpg
Trajtimi i materialeve 1 Gasstapler / Gabelstapler HYSTER 4.00 mit Triplexmast
Hours of operation: 3263 Type of industrial truck: front seat truck manufacturer: Hyster Type/type: H 4.00 x MS-6 Manufacturer number: K005A07854A Year of construction: 2003 Lift height up to 7005 mm Bcqgusgytm ...
3794015.jpg
Pajisje konteinerësh / konteinerësh 1 Seecontainer 40FTHC - CDMU7265328 - 1AAA-10HC40-38G
Color: Grey Nr: CDMU 726532 0 45 G 1 Dimensions: 40 FT HC container 2lsyq2o9 Outdoor L: 12.2m / B: 2.43m / H: 2.89m Indoor L: 12.04m / B: 2.35m / H: 2.69m Condition: used item number: 010284 Shpallja është përkthy ...
3794016.jpg
Pajisje konteinerësh / konteinerësh 1 Seecontainer * 40FTHC - TDRU5515490 - 1AA-085A45G1
with 2 LED light, motion sensor + power Distributor, 1 x CEE 16A, 2 x SCHUKO 16A + meter color: Blue Nr: TDRU 551549 0 45 G 1 Dimensions: 40 FT HC container Hhc2ki7da Outdoor L: 12.2m / B: 2.43m / H: 2.89m Indoor L: 1 ...
3794022.jpg
Pajisje konteinerësh / konteinerësh 1 Seecontainer * 40FTHC - TDRU5452767
with 2 LED light, motion sensor + power Distributor, 1 x CEE 16A, 2 x SCHUKO 16A + meter color: Blue Nr: TDRU 545276 1 45 G 1 Dimensions: 40 FT HC container Gvnu2g Outdoor L: 12.2m / B: 2.43m / H: 2.89m Indoor L: 12.0 ...
3778788.jpg
Pajisje konteinerësh / konteinerësh 1 Seecontainer * 40FTHC - TRLU6636466
with 2 LED light, motion sensor + power Distributor, 1 x CEE 16A, 2 x SCHUKO 16A + meter color: Blue Nr: TRLU 663646-6-45 G 1 Dimensions: 40 FT HC container Bclywwhmxe Outdoor L: 12.2m / B: 2.43m / H: 2.89m Indoor L: 12. ...
3778796.jpg
Pajisje konteinerësh / konteinerësh 1 Seecontainer * 20FT - TDRU3268540
with 1 LED light, motion sensor + power Distributor, 1 x CEE 16A, 2 x SCHUKO 16A + meter color: Blue Nr: TDRU 326854-0 – 22 G 1 Dimensions: 20 FT container outside L: 6.06m / B: 2.43m / H: 2.59m Hcvdnbbxm Indoor L: 5.9m / ...
3778795.jpg
Pajisje konteinerësh / konteinerësh 1 Seecontainer * 20 FT - TDRU2531501
with 1 LED light, motion sensor + power Distributor, 1 x CEE 16A, 2 x SCHUKO 16A + meter color: Blue Nr: TDRU 253150 1-22 G 1 Dimensions: 20 FT container outside L: 6.06m / B: 2.43m / H: 2.59m Indoor L: 5.9m / B: 2.35m / H: ...
3778794.jpg
Pajisje konteinerësh / konteinerësh 1 Seecontainer * 20FT - TDRU7129366
with 1 LED light, motion sensor + power Distributor, 1 x CEE 16A, 2 x SCHUKO 16A + meter color: Red Nr: TDRU 712936 8-22 G 0 Dimensions: 20 FT container outside L: 6.06m / B: 2.43m / H: 2.59m Indoor L: 5.9m / B: 2.35m / H ...
50 Shfaq Ofertat ›
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .
Dëshironi të ndalni me të vërtetë historinë e bisedës?
po jo
×
Chat Maker Finder
emër E-mail Mesazhi juaj për Tregtarin
START CHAT ME DEALER
  Ju po bisedoni: 
  Personi juaj i kontaktit: 
  
Kontakti yt po shkruan
DËRGONI MESAZH
  Ju po bisedoni: 
  Personi juaj i kontaktit: 
  
Kontakti juaj duket të jetë joaktiv
Mbyllja e dritares së bisedave