Iut Beyeler Ag fund Spiez:

IUT BEYELER AG
Postfach 55
CH-3700 SPIEZ

Zoti Peter Beyeler
Postfach 55
3700 Spiez
Zvicra
Bern


Informacione të tjera ligjore

IUT Beyeler AG
Stutzstrasse 26 F
CH-3702 HONDRICH

Ky tregtar është verifikuar me sukses dhe i është dhënë vula e besimit Machineseeker.

Çfarë do të thotë vula e besimit?

Shenja e besimit Machineseeker u jep blerësve mundësinë të shohin me një shikim nëse kanë të bëjnë me një shitës të besueshëm.

Vula e besimit
Njoftimet aktuale dhe ofertat kryesore:
Gërshërë aligatori JMC 320
Gërshërë aligatori JMC 320 JMC 320

Gërshërë aligatori JMC 320 Bl9bn9pd3j fabrika e re MENJËHERË në dispozicion nga stok IUT Beyeler AG, DE-06188 Landsberg ...

Gërshërë aligatori JMC 500 HD
Gërshërë aligatori JMC 500 HD JMC 500 HD

Alligator shear JMC 500 HD brand new AVAILABLE NOW, ex work IUT Beyeler AG, DE-06188 Landsberg Vvcqi3 ...

Makinë për heqjen e kabllove Maxi 100
Makinë për heqjen e kabllove Maxi 100 IUT Beyeler AG Maxi 100

The Maxi 100 is a cable peeler designed to separate copper or aluminum from the housing in electrical cables, whether plastic, lead or any o ...

Dërgo kërkesë te Iut Beyeler Ag:
us 
Gjermani
Austria
Zvicra
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Mbretëria e Bashkuar
Francës
Belgjika
Spanja
Meksika
Italia
Holanda
Polonia
Federata Ruse
Bjellorusi (Bjellorusi)
Ukraina
Estonia
Turqia
Zelanda e Re
Irlanda
Republika Çeke
Danimarka
Finlanda
Suedia
Norvegjia
Maltë
Luksemburgu
Greqia
Lituania
Letonia
Islanda
Portugalia
Brazil
Venezuela
Argjentina
Hungaria
Sllovakia
Rumania
Moldavia
Sllovenia
Serbia
Mali i Zi
Shqipëria
Kroacia
Bullgaria
Maqedonia
Bosnje dhe Hercegovinë
Izraelit
Egjipti
India
Indonezia
Korea e jugut
Japonia
Tajlandë
Malajzia
Vietnami
Kina
Tajvani
Irani
Bangladeshi
Afganistan
Më shumë reklama të klasifikuara dhe oferta makinerish:
Gërshërë aligatori JMC 320 JMC 320

Gërshërë aligatori JMC 320 Bl9bn9pd3j fabrika e re MENJËHERË në dispozicion nga stok IUT Beyeler AG, DE-06188 Landsberg......


Gërshërë aligatori JMC 500 HD JMC 500 HD

Alligator shear JMC 500 HD brand new AVAILABLE NOW, ex work IUT Beyeler AG, DE-06188 Landsberg Vvcqi3......


Makinë për heqjen e kabllove Maxi 100 IUT Beyeler AG Maxi 100

The Maxi 100 is a cable peeler designed to separate copper or aluminum from the housing in electrical cables, whether plastic, lead or any other material of varying thickness. Eda......


Konvertuesit katalitikë JMC 600GT JMC 600 GT Katalysatoren Recycling

JMC 600 GT on stock. Rental and financing possible The 600 GT features a blade guard system which gives good visibility to the operator and acts as a hold down to prevent materia......


Knaker motori "Mini Monster" IUT Beyeler SGR 321S

Enginge Cracker "Mini Monster" will be overhauled Egcew9sor Delivery includes knife Weight 2'500 Kg Heavy machine for crushing gears, engines, etc.......


Danieli Henschel CIC 600-10 l Danieli Henschel CIC 600-10 l

Hydr. scrap shear AKROS 600 t, type CIC 600 - 10 Cutting force: 600 t Tamper: incl. Radio remote control included Drive: 110 kW Machine ex location Switzerland Dismantling and load......


Demi SM 540P-2560.22 E Taurus SM 540

Hydraulic scrap shear Taurus SM540 Cutting force: 500 t Drive: 2x 55 kW Machine ex location South-Germany Fzdm8co Dismantling and loading: On request by personnel IUT Beyeler AG Y......


Gërshërë aligatori Bronneberg A-600E

Scissors available immediately Available disassembled from Dortmund Rgzn9ybk drive: Electric 400 Volt - 18,5 / 22 kW Cutting capacity: Ø 75 mm (st37) Blade length: 600 mm Knife op......


Prese makinash Antonelli GA 6000E Antonelli GA 6000E

Antonelli GA 6000E Cb8cgl8 Bodywork press Revised 1x pump overhauled 1x pump new available immediately, ex works in Poland......