IUT BEYELER AG fund SPIEZ:

IUT BEYELER AG
Postfach 55
CH-3700 SPIEZ

Zoti Peter Beyeler
Postfach 55
3700 SPIEZ
Zvicra
Bern


Informacione të tjera ligjore

IUT Beyeler AG
Stutzstrasse 26 F
CH-3702 HONDRICH

Ky tregtar është verifikuar me sukses dhe i është dhënë vula e besimit Machineseeker.

Çfarë do të thotë vula e besimit?

Shenja e besimit Machineseeker u jep blerësve mundësinë të shohin me një shikim nëse kanë të bëjnë me një shitës të besueshëm.

Vula e besimit
Njoftimet aktuale dhe ofertat kryesore:
Gërshërë aligatori JMC 320
Gërshërë aligatori JMC 320 JMC 320

Gërshërë aligatori JMC 320 fabrika e re MENJËHERË në dispozicion nga stok IUT Beyeler AG, DE-06188 Landsberg Bl9bn9pd3j ...

Gërshërë aligatori JMC 500 HD
Gërshërë aligatori JMC 500 HD JMC 500 HD

Alligator shear JMC 500 HD brand new AVAILABLE NOW, ex work IUT Beyeler AG, Vvcqi3 DE-06188 Landsberg ...

Gërshërë aligatori JMC 407
Gërshërë aligatori JMC 407 JMC JMC 407

Alligator shear brand new AVAILABLE NOW, ex work IUT Beyeler AG, DE-06188 Landsberg Financing and rental possible. We are looking for used a ...

Dërgo kërkesë te IUT BEYELER AG:
us 
Gjermani
Austria
Zvicra
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Mbretëria e Bashkuar
Francës
Belgjika
Spanja
Meksika
Italia
Holanda
Polonia
Federata Ruse
Bjellorusi (Bjellorusi)
Ukraina
Estland (Reval)
Turqia
Zelanda e Re
Irlanda
Republika Çeke
Danimarka
Finlanda
Suedia
Norvegjia
Maltë
Luksemburgu
Greqia
Lituania
Letonia
Islanda
Portugalia
Brazil
Venezuela
Argjentina
Hungaria
Sllovakia
Rumania
Moldavia
Sllovenia
Serbia
Mali i Zi
Shqipëria
Kroacia
Bullgaria
Maqedonia
Bosnje dhe Hercegovinë
Izraelit
Egjipti
India
Indonezia
Korea e jugut
Japonia
Tajlandë
Malajzia
Vietnami
Kina
Tajvani
Irani
Bangladeshi
Afganistan
Më shumë reklama të klasifikuara dhe oferta makinerish:
Gërshërë aligatori JMC 320 JMC 320

Gërshërë aligatori JMC 320 fabrika e re MENJËHERË në dispozicion nga stok IUT Beyeler AG, DE-06188 Landsberg Bl9bn9pd3j......


Gërshërë aligatori JMC 500 HD JMC 500 HD

Alligator shear JMC 500 HD brand new AVAILABLE NOW, ex work IUT Beyeler AG, Vvcqi3 DE-06188 Landsberg......


Gërshërë aligatori JMC 407 JMC JMC 407

Alligator shear brand new AVAILABLE NOW, ex work IUT Beyeler AG, DE-06188 Landsberg Financing and rental possible. We are looking for used alligator shears! P9a7f The McIntyre 407......


Makinë për heqjen e kabllove Maxi 100 IUT Beyeler AG Maxi 100

The Maxi 100 is a cable peeler designed to separate copper or aluminum from the housing in electrical cables, whether plastic, lead or any other material of varying thickness. Pow......


JMC 600 HD JMC 600 HD Serial 965

600 HD available immediately Serialnumber 965 Special price from our stock 06188 Landsberg, Germany The 600HD alligator shear is a fast and strong metal cutting shear with an exte......


Konvertuesit katalitikë JMC 600GT JMC 600 GT Katalysatoren Recycling

JMC 600 GT on stock. Rental and financing possible The 600 GT features a blade guard system which gives good visibility to the operator and acts as a hold down to prevent materia......


Analizer XRF Innov-X Alpha A-8000 Olympus Alpha A-8000

Including 2 new batteries, unit works perfectly Analysis of aluminium and precious metals possible For point-and-shoot simplicity Innov-X offers the smallest, fastest and most ver......


Demi K863.D1E Taurus K863.D1E

Hydraulic scrap shear 800 tons Cxygvg3inb Type K 863.D1E Year of construction 2016 Operating hours approx. 20'100 Pre-filling trough 6.0 x 2.45 metre HF radio control AUTEC 26 PRO ......


Demi E 556 P Taurus E 556 P

Taurus E 556 P Immediately available. Scissor ready for use Available from France Radio control included The following work would have to be carried out to achieve a new condition......


JMC 320 McIntyre 320

JMC 320 Year 2012 Jzyhg9gm8 Weight 680 kg 380 V /415V 2500 PSI in good condition reconditioned with new blades, ready to work available in 1 week......