BEKA Werkzeug- und Maschinenhandel Bekir und Öznur Karakus GbR

logo BEKA Werkzeug- und Maschinenhandel Bekir und Öznur Karakus GbR
logo BEKA Werkzeug- und Maschinenhandel Bekir und Öznur Karakus GbR
BEKA Werkzeug- und Maschinenhandel Bekir und Öznur Karakus GbR fund Hagen:

Wir die Firma Beka Werkzeug-und Maschinenhandel sind ihr Partner wenn es um Werkzeugmaschinen aus 2 Hand geht.

Zoti Bekir Karakus
Haardtstr. 41
58119 Hagen
Gjermani
Nordrhein-Westfalen


Informacione të tjera ligjore

Beka werkzeug und Maschinenhandel
Bekir und Öznur Karakus Gbr
Haardtstr 41
58119 Hagen

Ky tregtar është verifikuar me sukses dhe i është dhënë vula e besimit Machineseeker.

Çfarë do të thotë vula e besimit?

Shenja e besimit Machineseeker u jep blerësve mundësinë të shohin me një shikim nëse kanë të bëjnë me një shitës të besueshëm.

Vula e besimit
Njoftimet aktuale dhe ofertat kryesore:
makina veshje testimit
makina veshje testimit Klingelnberg PFSU 1600

A used involute and dental bevel tester Klingelnberg PFSU 1600 in 2009 overhauled, with new control cabinet, new evaluation and control comp ...

Raftet e detyrave të rënda
Raftet e detyrave të rënda Regale

Stacking shelves Heavy duty shelving LXBXH 920mmx680mmx500mm Bthixcuidr 23 pieces ...

Fassler 05
Fassler 05 Faessler 05

Grinding wheel profiler Fässler 05 Vfp3owaj ...

Dërgo kërkesë te BEKA Werkzeug- und Maschinenhandel Bekir und Öznur Karakus GbR:
us 
Gjermani
Austria
Zvicra
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Mbretëria e Bashkuar
Francës
Belgjika
Spanja
Meksika
Italia
Holanda
Polonia
Federata Ruse
Bjellorusi (Bjellorusi)
Ukraina
Estland (Reval)
Turqia
Zelanda e Re
Irlanda
Republika Çeke
Danimarka
Finlanda
Suedia
Norvegjia
Maltë
Luksemburgu
Greqia
Lituania
Letonia
Islanda
Portugalia
Brazil
Venezuela
Argjentina
Hungaria
Sllovakia
Rumania
Moldavia
Sllovenia
Serbia
Mali i Zi
Shqipëria
Kroacia
Bullgaria
Maqedonia
Bosnje dhe Hercegovinë
Izraelit
Egjipti
India
Indonezia
Korea e jugut
Japonia
Tajlandë
Malajzia
Vietnami
Kina
Tajvani
Irani
Bangladeshi
Afganistan
Më shumë reklama të klasifikuara dhe oferta makinerish:
makina veshje testimit Klingelnberg PFSU 1600

A used involute and dental bevel tester Klingelnberg PFSU 1600 in 2009 overhauled, with new control cabinet, new evaluation and control computer equipped. Technical specifications......


Raftet e detyrave të rënda Regale

Stacking shelves Heavy duty shelving LXBXH 920mmx680mmx500mm Bthixcuidr 23 pieces......


Fassler 05 Faessler 05

Grinding wheel profiler Fässler 05 Vfp3owaj......


Taccahella Elektra 1018 - CNC Tacchella Tacchella Elektra 1018

ELEKTRA evo 1018 MPC, used (bought as seen): wheelhead TILTABLE by means of manual B-axis to any angle (0,001° resolution) max center distance: 1000 mm max grinding length: 1000 mm......


FMB Turbo 3-36/3200/C FMB Turbo 3-36/3200/C

FMB Turbo 3-36/3200/C Material bars diameter 3 - 38 mm Qmkp7 Bar length max.: 3.200 mm year of construction 2007-2008 weight without oil filling: approx. 750 kg......


Kellenberger UR 175x1000 Fanuc Kellenberger UR 175 x 1000

Kellenberger CNC cylindrical grinding machine grinding length: 1000 mm O0ad77tp center height 175 mm Fanuc 0i control Streuli paper filter The machine was overhauled in 2009 and mo......


Scheerer VDZ200 Scherer Feinbau VDZ200

Vertical lathe Scheerer feinbau VDZ 200 Control : Siemans 840D X-Z Achese 250/450-370 Cjazryb9h0 Turning diameter:250mm Tool places:12. Speed max.6500rpm. With loadtetion......


Projektor i profilit Starrett HF 600/750 Starrett HF 600/750

Starrett Profile Projector HF 600/750 Covj99yusl the technical data you will find attached as a PDF file......


Chirin FZ 15 S CHIRON FZ15 S

x-way 550 mm y-way 400 mm z-way 425 mm Control Siemens 840 D main spindle: speed range 20 - 12.000 rpm Drive power - main spindle 14 / 9,5 kW Max. Torque 90 Nm Tool holder SK 40 Ri......