MSO GmbH - Maschinenhandel Schmidt GmbH fund Kirchhundem:

An und Verkauf von Werkzeugmaschinen - Roboter und Pressen aller Art.
Vom Anwender zum Kunden.

Lösungen aus einer Hand:

• Gebrauchtmaschinen

• Vermarktung

• Ankauf

• Gutachten

• Räumungen

• Verlagerung

Wir kaufen und verkaufen Maschinen mit Berufserfahrung.

Zoti Otto-Richard Schmidt
Hubertusstraße 8
57399 Kirchhundem
Gjermani
Nordrhein-Westfalen


Njoftimet aktuale dhe ofertat kryesore:
Makinë për formimin e injektimit të plastikës
Makinë për formimin e injektimit të plastikës ENGEL Engel In 1560H/160 Single-C mit Viper 2

Hello, as follows 2 machines for sale against bid. here are the details of the Engel machines, I hope they get on with it. Running hours ...

Kompresor i gazit metan
Kompresor i gazit metan Mehrer TVZ 900 - 160 Ex

Hello, for sale is an unused compressor Ex protected Cgksqltxwa of the company Mehrer TVZ 900 - 160 EX year of manufacture 2022 ...

Dërgo kërkesë te MSO GmbH - Maschinenhandel Schmidt GmbH:
us 
Gjermani
Austria
Zvicra
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Mbretëria e Bashkuar
Francës
Belgjika
Spanja
Meksika
Italia
Holanda
Polonia
Federata Ruse
Bjellorusi (Bjellorusi)
Ukraina
Estland (Reval)
Turqia
Zelanda e Re
Irlanda
Republika Çeke
Danimarka
Finlanda
Suedia
Norvegjia
Maltë
Luksemburgu
Greqia
Lituania
Letonia
Islanda
Portugalia
Brazil
Venezuela
Argjentina
Hungaria
Sllovakia
Rumania
Moldavia
Sllovenia
Serbia
Mali i Zi
Shqipëria
Kroacia
Bullgaria
Maqedonia
Bosnje dhe Hercegovinë
Izraelit
Egjipti
India
Indonezia
Korea e jugut
Japonia
Tajlandë
Malajzia
Vietnami
Kina
Tajvani
Irani
Bangladeshi
Afganistan
Më shumë reklama të klasifikuara dhe oferta makinerish:
Makinë për formimin e injektimit të plastikës ENGEL Engel In 1560H/160 Single-C mit Viper 2

Hello, as follows 2 machines for sale against bid. here are the details of the Engel machines, I hope they get on with it. Running hours of the machines as follows: Data from......


Kompresor i gazit metan Mehrer TVZ 900 - 160 Ex

Hello, for sale is an unused compressor Ex protected Cgksqltxwa of the company Mehrer TVZ 900 - 160 EX year of manufacture 2022......Sistemi i nxjerrjes Keller Lufttechnik L-Cut-1-P2-B60-V

Offer: Basement L-CUT-1 80000153063-7016 Year 2014 Patronenfilter L-Cut-1-P2-B60-V with built-in switchgear Air volume: max. 1.200 m³/h Pressure increase fan 4250 Pa at 1.200 m³......


Njësia e kontrollit të temperaturës GWK teco cs 160 t9

15 pcs cooling machine GWK 160 teco cs 160 t9 Ci0yednrkz......


Prodhim Fotovoltaik

Hello, Cjsbr3nqqb we can offer a complete solar panel production from 2008/09 equipped with very high quality machines. We can produce 960 solar modules in one shift with a cycle ......


stringers Single-Track Stringer TT2100

TT2100 Single-Track Stringer. F938tp2 Photovoltaic Module Manufacturing Used.......


Falsifikim i nxehtë i presës hidraulike Loire Safe 1000

Object: Hydraulic press from year of construction: 2012 Manufacturer: Loire Safe 1. technical data: 1.1. press 1.1.1Pressing force and number of cylinders o Maximum pressing force......


LAMINATOR per fotovoltaike BÜRKLE Ypsator 10 Etagen Laminator

Plant manufacturer Bürkle supplies the world's largest laminators for photovoltaic modules 29.12.2009 / Archive / Photovoltaics When a fully automated production line for the manuf......