Treppenbau Hoffmann fund Castrop-Rauxel:

Ky tregtar nuk ka futur ende një përshkrim të kompanisë.

Zoti Christian Hoffmann
Kupferstraße 5
44577 Castrop-Rauxel
Gjermani


Njoftimet aktuale dhe ofertat kryesore:
forklift elektrik
forklift elektrik STILL R 50-12

Used indoor forklift truck in good condition for sale due to new acquisition. Current UVV inspection valid until end of 2023. Regularly main ...

Dërgo kërkesë te Treppenbau Hoffmann:
us 
Gjermani
Austria
Zvicra
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Mbretëria e Bashkuar
Francës
Belgjika
Spanja
Meksika
Italia
Holanda
Polonia
Federata Ruse
Bjellorusi (Bjellorusi)
Ukraina
Estonia
Turqia
Zelanda e Re
Irlanda
Republika Çeke
Danimarka
Finlanda
Suedia
Norvegjia
Maltë
Luksemburgu
Greqia
Lituania
Letonia
Islanda
Portugalia
Brazil
Venezuela
Argjentina
Hungaria
Sllovakia
Rumania
Moldavia
Sllovenia
Serbia
Mali i Zi
Shqipëria
Kroacia
Bullgaria
Maqedonia
Bosnje dhe Hercegovinë
Izraelit
Egjipti
India
Indonezia
Korea e jugut
Japonia
Tajlandë
Malajzia
Vietnami
Kina
Tajvani
Irani
Bangladeshi
Afganistan
Më shumë reklama të klasifikuara dhe oferta makinerish:
forklift elektrik STILL R 50-12

Used indoor forklift truck in good condition for sale due to new acquisition. Current UVV inspection valid until end of 2023. Regularly maintained with complete manual and history ......