DAIRY MACHINERY STOCK fund Corfu:

DMS (Dairy Machinery Stock) with fifteen years experience in the dairy machinery trade. Our customers and collaborators are from all around the world. Our mission is to give our customers quality dairy equipment of their need at reasonable prices.
We have a range of used and new dairy machines in our inventory. All our stock has gone through a deep audit, so we ensure you for quality and also good prices
www.dairymachinerystock.com

Znj Nevin Bushati
Ath.Kavvada 21
49100 Corfu
Greqia


Njoftimet aktuale dhe ofertat kryesore:
Ndarës qumështi dhe kremi
Ndarës qumështi dhe kremi Westfalia/Pieralisi/Reda SV30/SE30X/RE50T

Used milk and cream separator Brand:REDA-5000-7000 ltph Brand:Westfalia-5000-7000 ltph Brand: Pieralisi-5000-7000 ltph Brand:Frautech 1000 ...

Linja e pasterizuesit qumësht/djathë/qumësht/lëng
Linja e pasterizuesit qumësht/djathë/qumësht/lëng FBF

Pasteurizer 250 lt/h Homogenizer 250 lt/h Bi0z78za Milk cooling tank 250 lt Fermentation tank 250 lt ...

Linja mocarela 500 kg/h
Linja mocarela 500 kg/h COMAT 2010

Mozzarella line Capacity 500 kg/h Cuoellsxlu ...

Dërgo kërkesë te DAIRY MACHINERY STOCK:
us 
Gjermani
Austria
Zvicra
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Mbretëria e Bashkuar
Francës
Belgjika
Spanja
Meksika
Italia
Holanda
Polonia
Federata Ruse
Bjellorusi (Bjellorusi)
Ukraina
Estland (Reval)
Turqia
Zelanda e Re
Irlanda
Republika Çeke
Danimarka
Finlanda
Suedia
Norvegjia
Maltë
Luksemburgu
Greqia
Lituania
Letonia
Islanda
Portugalia
Brazil
Venezuela
Argjentina
Hungaria
Sllovakia
Rumania
Moldavia
Sllovenia
Serbia
Mali i Zi
Shqipëria
Kroacia
Bullgaria
Maqedonia
Bosnje dhe Hercegovinë
Izraelit
Egjipti
India
Indonezia
Korea e jugut
Japonia
Tajlandë
Malajzia
Vietnami
Kina
Tajvani
Irani
Bangladeshi
Afganistan
Më shumë reklama të klasifikuara dhe oferta makinerish:
Ndarës qumështi dhe kremi Westfalia/Pieralisi/Reda SV30/SE30X/RE50T

Used milk and cream separator Brand:REDA-5000-7000 ltph Brand:Westfalia-5000-7000 ltph Brand: Pieralisi-5000-7000 ltph Brand:Frautech 1000 lt/h Qytrd Brand:Frautech 1000 lt/h Cond......


Linja e pasterizuesit qumësht/djathë/qumësht/lëng FBF

Pasteurizer 250 lt/h Homogenizer 250 lt/h Bi0z78za Milk cooling tank 250 lt Fermentation tank 250 lt......


Linja mocarela 500 kg/h COMAT 2010

Mozzarella line Capacity 500 kg/h Cuoellsxlu......


Ndarës qumështi dhe kremi SEITAL SPX SE30X

Milk and cream separator Capacity 8000-12000 lt/h Cuoe7hzi7q Model SE30X......


GJALP CHURNS 2000 LT/1600 LT/700 LT/300 ROVERSI-LAGHI-BELLUCCI RE2000

Brand-Roversi 2000 lt Brand-Bellucci-700 lt Syeh30 Brand-Laghi-1600 lt Brand-Bellucci-1600 lt Brand-Laghi-3000 lt Brand-Frau-300 lt Brand: Laghi-250 lt......


PASTERIZUES ME QUMËSHT/DHJATH QUMËSHT DHE LENG DMS-COMAT 2022

Milk and juice pasteurizer Capacity: 5000 lt/h Condition: New Cuoidflnag......


PASTERIZER/DEGAZOR I RI QUMËSHTI DHE LËNGJE DMS-ABL 2023

NEW MILK AND JUICE PASTEURIZER CAPACITY : depends on order from 500 lt/-20.000 lt/h NEW Chiller /CIP/Steam generators Cuojg7yqd8......


MAKINË PËR PAKETIM GJALPI TREPKO XPG40 XPG40 1995

Butter packaging machine XPG40 125-200-250 gr bricks Cwbnu0wq8 Capacity: 90 bricks/min......


Djeg gjalpi me xhaketë të dyfishtë për ftohje BELLUCCI 2005

Butter churn C0miel2f7n Capacity: 2500 lt With double wall to have the possibility to circulate cold water. With control panel......


Pasterizues qumështi dhe lëngu Schmidt 2016

Pasteurizer 5000 ltph Ce2ceop Heat exhacher 10.000 ltph Tubular stop for fresh milk 20 sec and 5 min for yogurt making Complete with control panel......